google1dc6b27fbd3829ce.html Kinderbekers - Bestel-servies.nl

Kinderbekers

Bij bestel-servies.nl kun je voor elk budget kinderbekers kopen. Veilig, snel en gemakkelijk.

 

bekijk webshopInformatie over kinderbekers

Welke kinderbeker is geschikt voor mijn kind?

Vast voedsel en melk voor uw baby

U moet doorgaan met het geven van borstvoeding of de baby zuigelingenvoeding geven tot ze minimaal 1 jaar oud zijn.

Borstvoeding zal u en uw baby blijven helpen zolang u doorgaat.

Naarmate uw baby vast voedsel eet, neemt de hoeveelheid melk die hij wil af.

Als uw baby meerdere keren per dag veel vast voedsel eet, kan hij zelfs helemaal melkvoeding laten vallen.

Bekers en kopjes voor baby’s

Laat uw baby vanaf ongeveer 6 maanden uit een beker drinken en geef een slok water bij de maaltijd.

Het gebruik van een open beker of een free-flow-beker zonder klep zal uw baby helpen te leren nippen en is beter voor de tanden van uw baby.

Het kan in het begin misschien rommelig zijn, maar wees geduldig, uw baby zal geleidelijk leren hoe hij moet drinken van een open beker.

Als uw baby 1 jaar oud is, moet het eten uit een fles worden afgeraden.

Plaats bij het gebruik van een fles of oefenbeker niets anders dan moedermelk, flesvoeding of water en voeg niets anders toe (zoals suiker, ontbijtgranen, babyrijst of chocoladepoeder) aan het voer.

zuigen uit een fles met gezoete dranken veroorzaakt tandbederf bij jonge kinderen. Drankjes stromen heel langzaam door een speen, wat betekent dat de suikerhoudende substantie langer in contact zal zijn met hun tanden.

Een babybeker of beker kiezen

Het is belangrijk om de juiste soort beker te kiezen.

Een beker of beker met een free-flow-deksel (zonder een niet-overloopventiel) is beter dan een fles of beker met een speen omdat het uw baby helpt te leren nippen in plaats van te zuigen.

Zodra uw kind er klaar voor is, moedig ze aan om van een beker met deksel naar een open beker te gaan.

Dranken voor baby’s en jonge kinderen

Niet alle drankjes zijn geschikt voor baby’s en jonge kinderen. Dit is wat u aan uw kind moet geven en wanneer.

Moedermelk

Dit is het enige eten of drinken dat baby’s nodig hebben in de eerste 6 maanden van hun leven.

Het moet naast een steeds gevarieerder dieet worden gegeven als je vanaf ongeveer 6 maanden vast voedsel introduceert.

De Wereldgezondheidsorganisatie beveelt aan dat alle baby’s tot 2 jaar of langer borstvoeding krijgen.

Borstvoeding tot 12 maanden houdt verband met een lager risico op tandbederf.

De formule-melk

Zuigelingenvoeding is meestal gebaseerd op koemelk en is het enige geschikte alternatief voor moedermelk in de eerste 12 maanden van uw baby.

De opvolgformule is niet geschikt voor baby’s jonger dan 6 maanden en u hoeft deze niet na 6 maanden te introduceren.

Eerste babyvoeding, opvolgformule of opgroeiende melk zijn niet nodig als uw baby 12 maanden oud is.

Koemelk kan vanaf 12 maanden worden geïntroduceerd als hoofddrank.

Formule zonder koeienmelk

Melkformule van geitenmelk is beschikbaar en geproduceerd volgens dezelfde voedingsnormen als de formule voor koemelk.

Geitenmelkvoeding is niet geschikt voor baby’s met melk eiwit allergie. Het is niet minder waarschijnlijk dat het allergieën bij baby’s veroorzaakt dan de formule van koeienmelk, omdat de eiwitten die ze bevatten erg op elkaar lijken.

Je moet alleen je baby soja-formule geven als een gezondheidswerker je dit adviseert.

‘’Welterusten’’-melk

Dit is niet geschikt voor baby’s jonger dan 6 maanden. Dit type formule is niet nodig en er is geen bewijs dat baby’s beter of langer slapen nadat ze het hebben gekregen.

Water

Volledig borstgevoede baby’s hebben geen water nodig voordat ze vast voedsel gaan eten. Formule-gevoede baby’s hebben misschien wat extra water nodig bij warm weer.

Voor baby’s jonger dan 6 maanden, moet u geen water rechtstreeks uit de kraan in de keuken gebruiken omdat het niet steriel is. U moet eerst het kraanwater koken en dan laten afkoelen. Water voor baby’s ouder dan 6 maanden hoeft niet te worden gekookt.

Flessenwater wordt niet aanbevolen voor het maken van babyvoeding, omdat het te veel zout (natrium) of sulfaat kan bevatten.

Als u water uit een fles moet gebruiken om het babyvoedsel te maken, controleert u dan het etiket om ervoor te zorgen dat het natriumgehalte (ook geschreven als Na) minder is dan 200 milligram (mg) per liter. Het sulfaatgehalte (ook geschreven als SO of SO4) mag niet hoger zijn dan 250 mg per liter.

Net als leidingwater is flessenwater niet steriel, dus moet het worden gekookt voordat u het gebruikt om een ​​voeder te bereiden.

Gebruik altijd gekookt water bij een temperatuur van minstens 70C wanneer u een voer bereidt. Vergeet niet om de feed af te laten koelen voordat je hem aan je baby geeft.

Koemelk

Koemelk kan worden gebruikt bij het koken of worden gemengd met voedsel vanaf ongeveer 6 maanden, maar mag niet worden gegeven als een drankje voor baby’s tot ze 12 maanden oud zijn. Dit komt omdat koeienmelk niet voldoende ijzer bevat om aan de behoeften van baby’s te voldoen.

Volle melk moet aan kinderen worden gegeven tot ze 2 jaar oud zijn, omdat ze de extra energie en vitamines die het bevat, nodig hebben.

Halfvolle melk kan worden geïntroduceerd als uw kind 2 jaar oud is, zolang het een goede eter is en zij een gevarieerd dieet hebben.

Magere melk en 1% melk zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar, omdat ze niet genoeg calorieën bevatten.

Niet-gepasteuriseerde melk

Jonge kinderen mogen geen ongepasteuriseerde melk krijgen vanwege het hogere risico op voedselvergiftiging.

Geiten- en schapenmelk

Deze zijn niet geschikt als drank voor baby’s jonger dan 1 jaar oud, omdat ze, net als koemelk, niet genoeg ijzer en andere voedingsstoffen bevatten die baby’s van deze leeftijd nodig hebben. Zolang ze gepasteuriseerd zijn, kunnen ze worden gebruikt zodra uw baby 1 jaar oud is.

Soja-dranken en andere melkalternatieven

U kunt uw kind vanaf 1-jarige leeftijd ongezoete, met calcium verrijkte melk alternatieven geven, zoals soja-, haver- of amandeldranken, als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet.

Baby’s en jonge kinderen jonger dan 5 jaar mogen geen rijst drankjes krijgen vanwege het arseengehalte in deze producten.

Als uw kind allergie of een intolerantie voor melk heeft, praat dan met uw gezondheids bezoeker of huisarts. Zij kunnen u adviseren over geschikte melk alternatieven.

Rijst dranken gebruiken

Kinderen jonger dan 5 jaar mogen geen als vervanging voor moedermelk, zuigelingenvoeding of koemelk omdat ze te veel arseen bevatten.

Arseen wordt van nature in het milieu aangetroffen en kan zijn weg vinden naar ons voedsel en water.

Rijst heeft de neiging om meer arseen op te nemen dan andere granen, maar dit betekent niet dat uw baby geen rijst kan eten.

In de EU zijn er maximale niveaus van anorganisch arseen toegestaan ​​in rijst en rijstproducten, en er worden zelfs strengere niveaus vastgesteld voor voedingsmiddelen die bedoeld zijn voor jonge kinderen.

Maak je geen zorgen als je kind al rijstdrankjes heeft gehad. Er is geen direct risico voor hen, maar het is het beste om over te schakelen naar een ander soort melk.

Vruchtensap en smoothies

Vruchtensappen, zoals sinaasappelsap, zijn een goede bron van vitamine C. Ze bevatten echter ook natuurlijke suikers en zuren, die tandbederf kunnen veroorzaken.

Baby’s jonger dan 12 maanden hebben geen vruchtensap of smoothies nodig. Als u ervoor kiest om deze aan uw baby te geven, verdun dan de sappen en smoothies (een deel sap tot 10 delen water) en beperk ze tot de maaltijden.

Het geven van vruchtensap en smoothies tijdens de maaltijden (in plaats van tussen) helpt het risico op tandbederf te verminderen.

Vanaf 5 jaar kunt u uw kind onverdunde vruchtensap of smoothies geven. Blijf bij niet meer dan 1 glas (ongeveer 150 ml) per dag, geserveerd bij de maaltijd.

Pompoenen, gearomatiseerde melk, ‘fruit’ of ‘sap’ drankjes en koolzuurhoudende dranken
Deze zijn niet geschikt voor jonge baby’s. Deze dranken bevatten suiker en kunnen tandbederf veroorzaken, zelfs als het verdund is.

Voor oudere baby’s en jonge kinderen kunnen deze drankjes je kind opvullen, zodat ze geen honger hebben naar gezonder eten. In plaats daarvan, bieden slokjes water uit een beker met maaltijden.

Pas op voor drankjes die op de verpakking “fruit” of “sap” bevatten. Deze tellen waarschijnlijk niet mee voor de schijf van 5 van uw kind en kunnen rijk aan suiker zijn.

Koolzuurhoudende dranken zijn zuur en kunnen tandglazuur beschadigen, zodat ze niet aan baby’s en jonge kinderen mogen worden gegeven.

Dieet of dranken met een verlaagd suikergehalte worden niet aanbevolen voor baby’s en jonge kinderen. Zelfs caloriearme dranken en dranken zonder toegevoegde suikers kunnen kinderen ertoe aanzetten een zoetekauw te krijgen.

‘Baby’ en kruidendrank

Deze bevatten meestal suikers en worden niet aanbevolen.

Warme dranken

Thee en koffie zijn niet geschikt voor baby’s of jonge kinderen. Als er suiker wordt toegevoegd, kan dit leiden tot tandbederf.

WE SELECTEREN SLECHTS DE BESTE KWALITEIT

Onze deluxe afdeling bevat slechts producten van de allerhoogste kwaliteit. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt of uit andere landen geïmporteerd. Benieuwd wat we voor jou geselecteerd hebben, klik dan snel op de button hieronder. Oh ja, en de prijs zal je positief verbazen

 

U WILT NIET TE VEEL BETALEN? 

Wij hebben voor u populaire producten geselecteerd met een extra lage prijs. Benieuwd naar alles onze producten? Klink dan op de button hieronder

Testimonials

Wat vinden mensen van onze site?

“Uniek servies”

Leuk en uniek servies, voor een zeer mooie prijs

Lisa V.

“Lekker lage prijzen”

Veel producten en allemaal voor een lage prijs. Je kunt er net als in de action lekker shoppen! “

Britt

“Aanrader”

Deze site is zker aan te raden voor de als je net op je zelf gaat wonen. Je kunt veel kopen voor mooie prijzen

Ricardo

“Super handige site”

werkt snel en handig. binnen paar klikken was het gelukt”

Samuel

Openingstijden klantenservice

MON – FRI
10:00 – 20:00

SAT
12:00 – 17:00

SUN
Sorry, we zijn gesloten

Vertel ons uw vraag

Heeft u een vraag? onze specialisten helpen u graag.