google1dc6b27fbd3829ce.html Kinderservies - Bestel-servies.nl

Kinderservies

Bij bestel-servies.nl kun je voor elk budget passend kinderservies kopen. Veilig, snel en gemakkelijk.

 

bekijk webshopInformatie over kinderservies

Welk kinderservies is geschikt voor mij?

Je dacht dat je baby spenen een uitdaging was, maar je hebt niets gezien tot je een peuter hebt gevoed!

Terwijl je kind eraan went om zelfstandig te eten, is morsen, het laten vallen van borden en met kopjes gooien iets wat er simpelweg bij hoort.

Het is ook heel gewoon voor peuters om door een moeilijke fase te gaan.

Het kiezen van het juiste servies kan helpen om rommel tijdens het eten te minimaliseren, en leuke, kleurrijke en slimme producten voor baby’s en peuters kunnen ook een kieskeurig kind verleiden om te eten.

Wat kost het ongeveer?

Goedkope schalen, borden, bestek en bekers zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €1,-.

Servies met extra functies zoals zuignappen heeft kosten tussen de 5 en 8 euro.

Wil je betere kwaliteit kinderservies dan moet je denken tussen de 10 en 25 euro.

Belangrijkste kenmerken

Waar je goed op moeten letten bij het uitkiezen van peuter servies is de duurzaamheid.

Borden, kommen en kopjes worden dagelijks op de grond gegooid, dus je moet ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen wat harde omgang van jouw kind.

Kunststof of melamine tafelgerei is ideaal voor dagelijks gebruik en is meestal ook geschikt voor gebruik in de magnetron en de vaatwasser.

Chinees servies is een mooi geschenk, maar tenzij je kind super voorzichtig is, kun je het het beste bewaren voor speciale gelegenheden.

Sommige borden en kommen hebben een zuignap of een antislipvoet om ze stevig op de tafel of de stoelleuning te houden. Het wordt aanbevolen dat u stopt met uw baby een flesje te geven na 12 maanden om schade aan zijn tanden te voorkomen.

Naast het verminderen van morsen, kan dit het voor uw kind gemakkelijker maken om voedsel op te scheppen, omdat de kom niet wegglijdt.

Handgrepen zijn ook erg handig, waardoor uw kind iets heeft om vast te houden.

Sommige servies heeft aparte secties voor verschillende soorten voedsel; dit is een handige functie als, zoals veel peuters, uw kind het niet leuk vindt dat zijn eten door elkaar gaat.

Deksels zijn ook handig voor het bewaren van voedsel in de koelkast of vriezer en voor het opwarmen in de magnetron zonder spatten.

Wanneer je bestek voor je peuter kiest, zoek dan naar korte, stevige handvatten die hij gemakkelijk kan vasthouden en naar zijn mond kan manoeuvreren.

Een vork en een lepel zijn meestal voldoende in dit stadium, maar u kunt ze ook al rustig laten wennen aan een mes.

Peuterbestek kan van kunststof of metaal zijn; plastic bestek is meestal gemakkelijker te hanteren en vriendelijker voor de mond van uw kind, maar metaal zal helpen om hem een ​​volwassen eetervaring te bieden.

Het wordt aanbevolen dat u stopt met uw baby een fles te geven na 12 maanden om schade aan zijn tanden te voorkomen en aan te moedigen, zodat uw peuter een kopje leert gebruiken om te drinken.

U kunt het beste kiezen uit kopjes, die over het algemeen gemakkelijker maken om  te drinken. Kies er een die bijvoorbeeld gesloten is aan de bovenkant en een teut hebben om uit te drinken. Deze bekers helpen een puinhoop voorkomen.

U kunt ze wel zo af en toe leren om zonder deksel te drinken. Zo kunnen ze langzaam wennen aan het drinken zonder deksel.

 Al het kinderservies is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat u producten kunt kiezen in de favoriete kleur van uw kind of met het dierbaarste stripfiguurtje om het hem spannender te maken.

 Een andere nuttige toevoeging aan uw servies is een goed receptenboek voor peuters.

 Dit zal je helpen maaltijden te bereiden die qua voedingswaarde in evenwicht zijn, veilig zijn voor je kind en geschikt zijn voor zijn ontwikkelingsfase.

WE SELECTEREN SLECHTS DE BESTE KWALITEIT

Onze deluxe afdeling bevat slechts producten van de allerhoogste kwaliteit. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt of uit andere landen geïmporteerd. Benieuwd wat we voor jou geselecteerd hebben, klik dan snel op de button hieronder. Oh ja, en de prijs zal je positief verbazen

 

U WILT NIET TE VEEL BETALEN? 

Wij hebben voor u populaire producten geselecteerd met een extra lage prijs. Benieuwd naar alles onze producten? Klink dan op de button hieronder

Testimonials

Wat vinden mensen van onze site?

“Uniek servies”

Leuk en uniek servies, voor een zeer mooie prijs

Lisa V.

“Lekker lage prijzen”

Veel producten en allemaal voor een lage prijs. Je kunt er net als in de action lekker shoppen! “

Britt

“Aanrader”

Deze site is zker aan te raden voor de als je net op je zelf gaat wonen. Je kunt veel kopen voor mooie prijzen

Ricardo

“Super handige site”

werkt snel en handig. binnen paar klikken was het gelukt”

Samuel

Openingstijden klantenservice

MON – FRI
10:00 – 20:00

SAT
12:00 – 17:00

SUN
Sorry, we zijn gesloten

Vertel ons uw vraag

Heeft u een vraag? onze specialisten helpen u graag.